Konstruktör inom kraft- och belysningsanläggningar

Vill du vara med och säkra Sveriges elförsörjning? Vi söker nu en ny konstruktör till en utvecklande tjänst inom kraft- och belysning!


I Forsmark satsar vi på framtiden och gör mångmiljardinvesteringar i anläggningen för att säkerställa produktion och säkerhet ända in i  2040-talet. Våra tre reaktorer står för en sjättedel av Sveriges elproduktion, vilket motsvarar ett års elbehov för tre städer av Stockholms storlek


Ditt ansvar som konstruktör

Hos oss får du möjlighet att arbeta med konstruktion av kraft och belysningsanläggningar. Det innebär att du får arbeta med utredningar, framtagande av tekniska rapporter och konstruktioner inom kraft och belysning. Du kommer också att vara tekniskt stöd i projekt och ta fram underlag för upphandlingar. Eftersom arbetet ofta sker i projektform får du möjlighet att arbeta tillsammans med deltagare från olika avdelningar inom Forsmark, främst drift, underhåll och montage.

 

Din bakgrund


Vi söker dig som har teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, har du högskoleutbildning inom området ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom elkrafts- eller belysningsinstallationer. Vidare är du även väl förtrogen med aktuella lagar, förordningar, normer och standarder samt att det är meriterande om du har elbehörighet upp till 10KV.

För att lyckas i rollen ser du är självgående, kvalitetsmedveten och bra på att strukturera och planera ditt arbete. Här får du möjlighet till ett varierande och roligt arbete där du arbetar både självständigt och i team. Du är även tydlig i din kommunikation och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

 

Vi erbjuder dig


Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där säkerhet, kvalitet och teknik står i centrum. Hos oss får du stort ansvar och god kompetensutveckling. Det finns möjlighet till kunskapsåterföring, bland annat genom praktik på andra enheter, i syfte att bygga nätverk samt få ökad insikt och förståelse för det arbete som utförs praktiskt.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Tobias Hillbom på telefonnummer 0173-81 000 (vx). För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Mikaela Hockman på 072-5330263

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV senast den 6 september 2017.

Fackliga representanter är Anders Karlsson och Gustaf Nilsson/Akademikerna, Sofie Edin/Ledarna, Ingemar Eriksson/SEKO och Mattias Hansson/Unionen. Samtliga träffas på telefon 0173-81 000 (vx).

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.