Junior profil med maskinteknisk bakgrund

Vi söker juniora profiler med maskinteknisk bakgrund som vill jobba inom fordonsindustrin.

Till vår kund i Södertälje söker vi en person med maskinteknisk bakgrund och 0-2 års erfarnehet för en konsultroll som beredare. Beredarens roll innebär att vara länken mellan konstruktion och produktion. Arbetet innebär att säkerställa att produkterna är producerbara. Du kommer arbeta med högt ställda krav och förväntningar vad gäller produktens funktionalitet, möjlighet att produceras, kostnad och tillverkningsprocessens tillförlitlighet. I det dagliga arbetet ingår design för tillverkning inklusive att rita, granska och göra produktionsanpassningar.

Som CAD-verktyg används Catia varför det är meriterande om du kan programmet. Andra meriterande kunskaper är erfarnhet av konstruktion (t.ex. av transmissionsartiklar) och erfarnhet av beredningsarbete. Även goda kunskaper i tyska eller andra språk är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven, engagerad och en god kommunikatör. Du behöver också ha god planeringsförmåga och vara nogrann i ditt arbete.

Flytande svenska och engelska i tal och skrfit är obligatoriskt.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.