Junior mjukvaruutvecklare med intresse för inbyggda system till vårt Göteborgskontor

Är du mjukvaruutvecklare med stort intresse för inbyggda system? Vill du vara med och utveckla Altens verksamhet i Göteborg? Just nu gör vi en storsatsning i regionen och behöver fler engagerade och drivna medarbetare. Vi söker dig som brinner för utveckling i C/C++ och har en vana av att arbeta agilt enligt Scrum. Våra många spännande uppdrag spänner över flera olika branscher som Fordon, Telecom, Medicinteknik och många fler.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Job / Skills

Utifrån dina intresseområden hittar vi uppdrag som passar just dig! Vi erbjuder dig roliga och avancerade projekt där du får arbeta i utmanande miljöer i ett kompetent team. Vi ser gärna att du är civilingenjör med en Masterexamen inom data, elektroteknik eller mekatronik.

Det är också meriterande om du har erfarenhet inom något av följande:
Matlab/Simulink
Linux
Python
CAN/CANoe/CANalyzer

Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.


Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Karolina Hammarin Lindblad Gruppchef
Tel: +4672886672

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.