Internationell affärsutvecklare

Vi befinner oss i ett mycket spännande skede där vi nu har behov av att rekrytera en ny medarbetare för att driva RISE internationella affär. Vi är etablerade inom svensk forskning och vi kan innovation men nu vill vi bli ännu mer synliga och ett tydligare självklart val för den internationella forskningen. Det innebär att vi behöver dig som kan skapa långsiktiga, relationer med nyckelpersoner inom FoU och skapa förutsättningar för tvärvetenskapliga samarbeten inom industrin. Som internationell affärsutvecklare driver du RISE affär genom att verka på de arenor där näringslivets FoU möts och presenterar våra tjänster och de möjligheter som de erbjuder.

Du förväntas stötta affärsprocesserna från att identifiera kundbehovet till att avtalet finns på plats, leda internationella samarbeten och projektinitiering, skapa en struktur för att RISE ska kunna nyttja företagets hela kompetens och paketera helhetslösningar för våra kunder.

Rollen rapporterar till vice VD för RISE.

Du som söker är troligen civilingenjör men kan även ha annan akademisk examen kompletterad med erfarenhet från FoU i industrin. Vi tror att du finns i en liknande roll inom industrin eller något tekniskt forskningsinstitut idag. Du arbetar med affärsutveckling på en internationell marknad, har gedigen erfarenhet av att arbeta inom industrin med FoU och är van vid att driva internationella projekt.

 

Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.

 

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i en internationell miljö där nya tekniker och forskningsresultat är framträdande i vår vardag. Placering för tjänsten är antingen Stockholm eller Göteborg och i rollen ingår en del resande, främst i Sverige.

 

Rekryteringen sker i samarbete med Mercuri Urval. För ytterligare information kontakta Caroline Kock, Mercuri Urval, tel 08-506 450 21. Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV via

(ref.nr SE-12140), senast den 28 Maj.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.