Gruppchef Produktion inom Bearbetning Transmissionstillverkning DX

Foto: Scania

Transmissionstillverkningen DX tillverkar växellåds- och axelkomponenter där huvudprocesserna är skärande bearbetning och härdning.

Arbetsuppgifter

Du kommer att fokusera på ledarskap och arbeta i en verkstadsmiljö med en maskinpark på en hög teknisk nivå med avancerade produkter. Du arbetar och utvecklar dina medarbetare och verksamheten inom ramen för Scanias Produktions System för att säkra att produktionen når rätt säkerhet, kvalitet och leverans till rätt kostnad. Du kommer även ansvara för att bryta ner och implementera strategisk plan.

 

Som gruppchef ansvarar du för ditt lags resultat och sätter in motåtgärder om så behövs. Du ansvarar för den ordinarie produktionen samt även för tillverkning av PD och prototypartiklar. Som gruppchef är du också en del i ledningsgruppen för aktuell verkstad. Du leder en avdelning om c:a 20 medarbetare. Gruppchefen arbetar samma skift som medarbetarna.

 

Att vara chef på DX innebär att coacha dina medarbetare enligt våra värderingar inom Scanias Produktionssystem och arbetar med individernas och gruppens prestation och utveckling. Ledarskapet bygger på hög närvaro och tillgänglighet ute i produktionen vilket ställer kravet på höga kunskaper som Chef/Ledare och inom Processen, SPS samt aktuell Produkt.

Dina närmaste resurser förutom dina maskinoperatörer kommer att vara teamledarna och verkstadstekniker. Du kommer även att arbeta tvärfunktionellt tillsammans med produktionsteknik, produktionsplanerare och produktionsunderhåll.      

 

Din profil

Vi söker dig som har förmåga och vilja att inspirera och engagera dina medarbetare. Du är trygg i dig själv och vågar testa nya idéer samt har god självinsikt och är lyhörd för vad som krävs för att motivera medarbetarna och utveckla effektiva team. Du är teknisk intresserad och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom bearbetning. Dessutom är du är en lagspelare som ser till såväl den egna gruppens behov som till helheten för transmission.

Du har tidigare dokumenterad erfarenhet av ledarskap samt en teknisk utbildning.

 

Vi erbjuder

Du kommer att starta din anställning med en individuell introduktionsslinga som anpassas efter dina tidigare erfarenheter. Under introduktionsslingan får du kunskaper inom Scanias produktion, arbetssätt och struktur - Scanias produktionsfilosofi SPS. Vi erbjuder ett arbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett tryggt och internationellt företag.

Scanias kärnvärden definierar vår kultur. Kunden först, respekt för individen och kvalitet. I det dagliga arbetet innebär det är en inspirerande arbetsplats där kund, medarbetare och produkt får ta plats och vi tror att det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

 

Ytterligare information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Produktionschef Gabriel Chukri 08-55382775, eller Produktionschef Robert Byström, 08-55351822.

 

Ansökan

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev.

Urval kommer att ske löpande.

Om du har problem att registrera din ansökan så kan du skicka din ansökan till

Ange Scanias Jobb Id och annonsrubrik i ämnesraden

. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta kopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att göra din ansökan komplett.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.