Funktionsägare/ECU Systemägare - Infotainment

Vill du göra förarmiljön i våra fordon ännu bättre? Bra, det vill vi också! Scanias fordon har idag en av marknadens allra bästa förarmiljöer. Tillsammans med kollegor inom Scania och i nära samarbete med underleverantörer utvecklar du lösningar som gör förarens vardag ännu säkrare och bekvämare.

Dina arbetsuppgifter

Vår grupp, Information System, består av 12 medarbetare och vi ansvarar för flera av de informationssystem som är inbyggda i förarmiljön bl a instrumentkluster, Infotainment, färdskrivare och extravärmarstyrning.

Vi söker en funktionsägare/ECU systemägare för dagens och kommande Infotainmentsystem. Vi har nyligen lanserat vårt nya infotainmentsystem, men förbättringar med ny funktionalitet behövs varje år. Förväntningarna är högt ställda på såväl funktionalitet som producerbarhet, reparerbarhet, kostnad och tillförlitlighet. Du ansvarar för funktionskraven och blir spindeln i nätet när det gäller att påverka kommande lagkrav. Du driver arbetet tillsammans med kollegor och leverantörer.

Din profil

Du är civilingenjör eller motsvarande med erfarenhet från utveckling av inbyggda elektroniksystem. Som person är du ansvarstagande, drivande och har lätt för att samarbeta. Om du har intresse för interaktionen mellan människa och maskin är det ett plus. Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress

Vill du veta mer, kontakta gärna

Anders Wikman, gruppchef, 08-553 807 56.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Om du har problem, kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com

Ange Scanias Jobb Id och annonsrubrik i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta kopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att göra din ansökan komplett.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.