Fordonsingenjör

Dfind Science & Engineering söker nu en konsult till uppdraget som provningsingenjör till en kund. Som konsult hos oss har bl a fast månadslön och stimulerande nätverksträffar.


Dina arbetsuppgifter:
Planera prov, boka provbärare, boka mekresurs, genomföra akustikmätning tillsammans med cellingenjör i akustikmotorprovcell, analysera mätdata, avrapportera resultat mm.

Sista ansökningsdag: Löpande tillsättning.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Kvalifikationer:
Vi vill att du som söker tjänsten har en teknisk utbildning eller motsvarande och du har 5-10års erfarenhet av:

  • Testning / Testare / Verifiering
  • Akustik

Erfarenhet från motorakustik är meriterande.

Som person är du en stark ledare med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.