Elektronikkonstruktör

Dfind Science & Engineering söker nu en konsult till uppdrag som elektronikkonstruktör till vår kund. Vi tror du har bakgrund och erfarenhet inom området och kraftelektronik. Som konsult hos oss har bl a fast månadslön och stimulerande nätverksträffar.

I tjänsten ingår resor till Gävle där produktion sker. Övernattningslägenhet finns att tillgå i Gävle. Tjänsten är placerad i Kista, Stockholm.

Kvalifikationer:
Vi söker en ingenjör eller motsvarande med relevant utbildning och erfarenhet. Du bör ha ca 5 års arbetslivserfarenhet av liknande tjänster

Som person är du en stark ledare med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.