El- och Instrument chef till Isover

Har du driv, tekniskt intresse och är en god kommunikatör? Vill du leda en arbetsgrupp i ett högteknologiskt företag? Vill du skapa struktur och rutiner, engagera medarbetare och tillsammans nå nya höjder? Då ska du läsa vidare!

Till ISOVER söker vi nu en El- och Instrumentchef med praktiska kunskaper inom området el och instrument samt erfarenhet från en operativ ledarroll. Här erbjuds du ett varierande arbete med högt tempo! Du kommer få använda dina goda kunskaper inom el och instrument och samtidigt få leda, motivera och planera arbetet för din arbetsgrupp som består av ca 10 personer, främst elektriker och tekniker.

Som El- och Instrumentchef kommer du att vara ansvarig för det förebyggande och det avhjälpande underhållet. Detta innebär bland annat att du håller morgonmöten, planerar och samordnar aktiviteter, ansvarar för jourverksamheten och sköter rapporteringen för avdelningen. Du kommer aktivt driva förbättringsprojekt inom ramen för vår WCM-struktur, speciellt med fokus på förlustreducerings- och operatörsunderhållsprojekt. Då det ingår en hel del administrativa arbetsuppgifter i tjänsten bör du vara bekväm med detta.

El- och Instrumentgruppen ingår i El- och Automationssektionen, som i sin tur tillhör Teknikavdelningen. Du kommer rapportera till el- och automationschefen. Isover finns på många platser i och utanför Sverige och erbjuder goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter. ISOVER står för miljö och effektivitet, vilket genomsyrar val av tekniska lösningar.


Kvalifikationer:

Elutbildning på minst gymnasial nivå eller motsvarande samt goda kunskaper i området el och instrument, elbehörighet LSP är ett krav och HSP är starkt meriterande. Vi önskar att du har några års erfarenhet av att leda en arbetsgrupp och att du känner dig bekväm i en arbetsledande roll. Du är en driven person som motiveras av att arbeta med ständiga förbättringar. Erfarenhet från LEAN eller WCM är meriterande. Eftersom företaget verkar i en internationell miljö är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat. Goda kunskaper i Officepaketet är också ett krav.

Vi söker dig som har god förmåga att skapa struktur och rutiner, samt att förankra dem i verksamheten. Vi tror att du ser dig som social och kommunikativ, att du är trivs i en samordnande roll och att du har ett tydligt och rakt sätt gentemot arbetsgruppen och övriga medarbetare. Känner du igen dig? Sök redan idag!


Uppdragsgivare: Saint-Gobain Sweden AB

Ort: Billesholm

Omfattning: Heltid


Sista ansökningsdag:

12:e mars men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information:

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du veta mer? Ring gärna Malin Jessen på Dfind Science & Engineering så svarar hon gärna på dina frågor, 0729-88 95 04.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.