ECU/Systemägare – Färdskrivare

Vill du göra förarmiljön i våra fordon ännu bättre? Bra, det vill vi också! Scanias fordon har idag en av marknadens allra bästa förarmiljöer. Tillsammans med kollegor inom Scania och i nära samarbete med underleverantörer utvecklar du lösningar som gör förarens vardag ännu säkrare och bekvämare.

Dina arbetsuppgifter

Vår grupp, Information System, består av 12 medarbetare och vi ansvarar för flera av de informationssystem som är inbyggda i förarmiljön bl a instrumentkluster, Infotainment, färdskrivare och extravärmarstyrning.

Vi söker nu en ECU/Systemägare för färdskrivare. Dagens lagkrav är satta men kan förbättras med ny funktionalitet. Nytt lagkrav kommer om några år där vi måste vara med och påverka i rätt riktning.

Förväntningarna är högt ställda på såväl funktionalitet som producerbarhet, reparerbarhet, kostnad och tillförlitlighet. Du ansvarar för systemkraven och blir spindeln i nätet när det gäller att påverka kommande lagkrav. Du driver arbetet tillsammans med kollegor och leverantörer.

Din profil

Du är civilingenjör eller motsvarande med erfarenhet från utveckling av inbyggda elektroniksystem. Som person är du ansvarstagande, drivande och har lätt för att samarbeta. Om du har intresse för interaktionen mellan människa och maskin är det ett plus.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer, kontakta gärna

Anders Wikman, gruppchef, 08-553 807 56 eller

Gunnar Lanstad, Senior Engineer, 08-553 834 81.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Om du har problem, kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com

Ange Scanias Jobb Id och annonsrubrik i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta kopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att göra din ansökan komplett.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.