Design Ingenjör - Mekanik Automation

Som designingenjör på Piab utvecklar du mekanik och vakuumsystem tillägnad automationsindustrin. Du kommer att vara ansvarig för tekniska studier, analysera olika produktdesigner, till exempel material och teknikval. Designen utförs i Solid Edge och produktdata sammanställs i Teamcenter. Du kommer också att montera och testa prototyper och produkter i vår verkstad. Utveckla testmetoder och relaterad provutrustning är också en del av arbetet. Du kommer att vara ansvarig för mötesplaner, funktionskrav, produktkvalitetskrav och kostnadskrav. Positionen är baserad i Täby, Stockholm. Du kommer att ha internationella kontakter. Att resa till kunder och leverantörer är en del av jobbet.

 

Denna position kräver:

  • En ingenjörsexamen i mekanik.
  • Minst 5 års erfarenhet av mekanisk design i metall / plast / gummi.
  • Erfarenhet av att arbeta i rutiner / processer relaterade till designarbete.
  • Erfarenhet inom hela konstruktionsprocessen, från tekniska studier / analys till design / test och även produktionssättning av färdig produkt.
  • Förmåga att arbeta med flera projekt parallellt på ett strukturerat sätt.
  • Tala och skriva engelska flytande, svenska och andra språk föredras

 

Det är viktigt att du levererar högkvalitativa resultat och är dedikerad till vad du gör. Andra meriterande egenskaper inkluderar god kommunikationsförmåga och tidigare erfarenheter inom bilindustrin / roboten.

 

Kontakt person

Vänligen skicka ditt CV till Fredrik Thuman.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.