Centriair söker Projektingenjör AB

Vill du jobba i ett snabbväxande bolag som levererar lösningar som ger minskade koldioxidutsläpp? Vill du få stort eget ansvar och arbeta direkt mot både svenska och utländska kunder?

Centriair söker en projektingenjör som ska förstärka vårt utvecklings- och projektteam för industriella luftreningssystem. Är du intresserad av en omväxlande tjänst som erbjuder tekniskt avancerad problemlösning främst inom Kemi men även med beröring på andra teknikområden, då är du troligtvis den person som vi söker.

Din kommer att omfatta dimensionering av anläggningar för att optimera reaktioner för främst luktrening men även VOC-rening eller andra specifika ämnen såsom H2S, NH3 etc.

Du arbetar dels med kända tekniska lösningar, men även med att omsätta resultat från vår forskning på KTH i verkligheten. Mätteknik ute på anläggningar annan viktig del samt att utföra tester ute hos kund.

Du arbetar tillsammans med vårt övriga utvecklings- och projektteam baserad i Sävedalen. Tjänsten innefattar också resor till kunder i Sverige samt Europa.

Placering vid kontoret i Göteborg.


Vad har du med dig sedan tidigare?

Vi söker dig som är Högskoleingenjör eller Civilingenjör, främst från K/Kemiteknik, men andra linjer kan också vara intressanta. Du kan både vara nyexaminerad elelr  ha några års erfarenhet med dig sedan tidigare, inom relevant område.

Som person är du nyfiken och driven. Hela vårt bolag och kultur präglas av entreprenörskap vilket ger oss en stor arbetsglädje och glöd i vår tillvaro.


Vad kan vi erbjuda dig?

Centriair har en stark entreprenöriell kultur med fokus på resultat, vi förväntar oss att våra medarbetare tar ett stort eget ansvar, men lägger samtidigt stor vikt på att ha en arbetssituation med variation och glädje som ger stora möjligheter till utveckling. Vi kan erbjuda spännande arbetsuppgifter i en liten snabbt växande organisation som levererar lösningar i den absoluta tekniska framkanten. Du får stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas vidare inom bolaget.

Är du intresserad? Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 20 mars. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark inom Adecco Group vid annonsering. 

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterande chef Per Kaijser på telefon 070-7778789 alternativt  rekryteringskonsult, Kristina Andersson, på kristina.andersson@badenochandclark.se eller 031-7207215. Ansökan sker genom att du registrerar dig på www.badenochandclark.se. Bifoga CV och personligt brev. Om du redan har en profil hos oss loggar du in med mailadress och lösenord.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.