Carmeda AB söker en driven disputerad biomedicinare

Till vårt verksamhetsområde FoU söker vi nu en disputerad och engagerad medarbetare med specialisering inom biomaterial och material för medicinska tillämpningar. Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet med fördel inom blodkontakts-utvärdering. Du är genuint intresserad av laborativt arbete och nyfiken på att tillämpa dina kunskaper inom hemostas och trombos i forskning på medicintekniska produkter. Dina arbetsuppgifter är direkt kopplade till att lösa tekniska problem, som grundas i ett patientbehov, med hjälp av målriktade och iterativa processer. Du ska vara van att dokumentera ditt arbete löpande samt kunna sammanställa rapporter och ge presentationer på engelska. Det är ett krav att du har erfarenhet och goda kunskaper inom blodkompatibilitet och kroppens koagulationssystem. Det är meriterande om du arbetat med utvärderingsmodeller för att studera kontakt mellan blod och material, exempelvis Chandlers loopmodell eller pumpmodeller.

Carmedas företagskultur ställer höga krav på sina medarbetare vilket innebär att du ska kunna jobba självständigt samt vara mycket bekväm med att jobba i team. Det är ett krav att du behärskar engelska mycket väl i både tal och i skrift.

Tjänsten är en fast anställning med tillträde i augusti 2017 eller tidigare.

Inkomna CV och personliga brev bearbetas från och med första ansökningsdagen.


För frågor kontaktas:
Per Antoni, Verksamhetsledare (närmaste chef) FoU: 08-505 512 30
Eva Koch, lokalt fackombud (NF): 08-505 512 80


Ansökningshandlingar är välkomna till jobb@carmeda.se senast den 3:e maj 2017. Ange ordet ”biomedicinare" i ämnesraden när du skickar in din ansökan.

Skicka din ansökan till jobb@carmeda.se med rubrikraden Ny Teknik Jobb.