Beräkningsingenjör inom FEM sökes

Vi har för närvarande stor efterfrågan på våra tjänster inom CFD och FEM. För närvarande söker vi 1-2 erfarna beräkningsingenjörer till våra kontor i Stockholm och Göteborg, gärna med erfarenhet av Automotive och Energi.

Du får hos FS Dynamics chansen att vidareutvecklas tillsammans med några av skandinaviens vassaste kollegor i en miljö där samarbete och engagemang är ledorden.

Som konsult hos FS Dynamics skall du utöver att inneha en mycket god teknisk kompetens även vara prestigelös och hjälpsam i din personlighet. En känsla för affärsmässighet och en vilja att alltid göra det lilla extra för våra kunder och kollegor gör det lätt för dig att passa in med de nuvarande 160 konsulterna på FS Dynamics.

FS Dynamics är nordens ledande konsultbolag helt fokuserat på tekniska beräkningar. Vi strävar efter att vara den mest uppskattade arbetsgivaren inom vår bransch. Uppdragen spänner från rådgivande konsultationer till projekt som omfattar tiotals beräkningsingenjörer eller hela utvecklingscykler tillsammans med våra kunder.

Hälften av uppdragen, mot våra kunder som finns i stora delar av världen, utförs i projektgrupper på något av våra 9 kontor i Skandinavien, Portugal eller England. Den andra hälften sker i tätt samarbete på plats hos våra kunder.

Ytterligare information om aktuell tjänst finner du på www.fsdynamics.se/job-openings

Vänliga hälsningar,

Roger Blom, VD FS Dynamics Sweden AB

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.